Catalogus verkrijgbaar

Ook dit jaar verschijnt de handzame, kleurrijke catalogus met daarin een overzicht van alle deelnemende panden en kunstenaars. Handig tijdens het weekend, superhandig om thuis nog eens door te bladeren.

Voor 5,00 is deze prachtige catalogus te koop in de Stad van Cahen,  VVV Amersfoort, boekhandel Veenendaal,                     Stark aan de Bloemendalse Binnenpoort en Bananas op de Kamp .

Overzichtstentoonstelling

Voor het eerst in de geschiedenis van Vreemde Gasten is er een overzichtstentoonstelling te zien van de deelnemende kunstenaars. Zo krijg je in een oogopslag een overzicht van alle kunstenaars. Een must voordat je op pad gaat!

Verkoopexpositie

De overzichtstentoonstelling is tevens een verkoopexpositie. Ieder tentoongesteld werk is te koop voor 65,00. Een geweldige kans om het werk van je favoriete kunstenaar voor een zeer aantrekkelijke prijs mee naar huis te nemen!

En voor alle vragen die overblijven zijn er het hele weekend gastheren en –vrouwen aanwezig om alle vragen te beantwoorden. Kortom, de Stad van Cahen (Muurhuizen 102/104) is het ideale startpunt voor Vreemde Gasten.

                                                                                  - - - - - - - - - - -

Stad van Cahen:

het hart van Vreemde Gasten

Tijdens Vreemde Gasten is de Stad van Cahen het hart van deze kunstmanifestatie. Hieronder vier redenen om je Vreemde Gasten tour te starten in dit prachtige gebouw aan de Muurhuizen 102 - 104

Start rondleidingen

De Stad van Cahen is het startpunt voor de rondleidingen. Vind je het fijn om onder leiding van een enthousiaste gids langs de kunstwerken en historische panden te gaan? Dan kan dat voor een zeer gering bedrag ( € 3,- p.p.).                  De rondleidingen duren drie kwartier en starten ieder heel uur om 12.00, 13.00 en 14.00 uur op beide dagen.

De expositie is voorbereid door de Werkgroep Vreemde Gasten, bestaande uit: Aad van der Werf, Alie van de Wolfshaar, Andrea Scharroo, Annemiek van den Bedem, Jacques Vink, Joep Houben, Judith Nijskens, Lia Everhardus en Trudi Willenborg.

Werkgroep Vreemde Gasten maakt deel uit van de Stichting Kunst In Amersfoort.
De volgende expositie zal plaatsvinden in het eerste weekend van oktober 2018.

Werk van veel kunstenaars is ook te zien tijdens de KunstKijkroute, elke 3e zondag van de maanden maart, april, mei & september, oktober, november.

Projectleiding  Vreemde Gasten: Joep Houben     Contactadres: info@vreemdegastenamersfoort.nl

Vreemde Gasten is mede mogelijk gemaakt door de financiële ondersteuning van de Stichting Kunst in Amersfoort, het Binnen-stad Bewoners Netwerk, Drukkerij Èpos, Galerie Kunstbroeders, Art Unica, AddArt Galerie en Stark.

Als mede : Waterlijn rondvaarten, Eetkamer van Zanten, Vlaams fritehuis, Grandcafé Halewijn, Restaurant Habibi, Bistro ‘t Kannetje en Wereldrestaurant Dara aan de Grote Koppel.